Tähtisumu

Luonnossa Kotonaan Ryhmäperhepäiväkoti Tähtisumu aloitti toimintansa elokuussa 2012 Olarissa kerrostalon alakerrassa asukaspuiston vieressä.

Olemme kodinomainen 12 lapsen ja 3 aikuisen  ryhmäperhepäiväkoti , jossa lapset saavat nauttia kiireettömästä päivärytmistä pitkään yhdessä työskennelleen henkilökunnan kanssa. Päiviämme ilahduttaa välillä Hatti koira , parsoni rodultaan  . 

Ulkoilemme päivittäin  ympäri vuoden, säällä kuin säällä. Aamupäivät vietetään yleensä metsässä leikkien tai retkeillen ja iltapäivisin on ryhmiksen viereinen leikkipaikka käytössämme . Talvisn sään salliessa leikimme , hiihdämme ja luistelemme ryhmiksen lähistöllä .

Kokopäivän retkikohteitamme ovat mm. luontotalo Villa Elfvikiin , Vasikkasaari  ja Oittaa. Syksyllä ja keväällä otamme usein myös ruoan mukaan ja vietämme rauhallista ulkoilmaelämää koko päivän.

Keväisin aloitamme viljelyn ikkunaudalta yrteillä ja herneenversoilla. Myöhemmin keväällä lapset saavat istuttaa oman siemenperunansa meidän pienelle palstalle Puolarmaariin . 

Koska valmistamme ruokamme itse meillä ei ole mahdollisuutta erikoisruokavalioihin. Käytämme pääasiassa kotimaisia raaka-aineita ja tietenkin itse viljeltyä  satoa ja keräämiämme metsän sieniä ja marjoja . 

 

Päiväkodissa työskentelevät Metsämörriohjaajat,

Lähihoitaja  (vastaava) Ronja (Rotta) Muhonen

Lähihoitaja Sanna (Supikoira) Mattila

Tällä hetkellä etsimme  luonnosta ja ulkona liikkumisesta kiinnostunutta alan ammattilaista tai alasta kiinnostunutta työntekijää määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 7.1.-19.6.2020 . Tiedustelut  Tähtisumusta tai puh. 0503727076 /Inkku

Hoitopaikkatiedustelut : Ronja Muhonen puh: 050 9124402