Tähtisumu

Luonnossa Kotonaan Ryhmäperhepäiväkoti Tähtisumu aloitti toimintansa elokuussa 2012 Olarissa kerrostalon alakerrassa asukaspuiston vieressä.

Olemme kodinomainen 12 lapsen, 3 aikuisen ja yhden koiran ryhmäperhepäiväkoti jossa lapset saavat nauttia kiireettömästä päivärytmistä pitkään yhdessä työskennelleen henkilökunnan kanssa.

Ulkoilemme päivittäin sekä aamu- että iltapäivisin ympäri vuoden, säällä kuin säällä. Aamupäivisin lähdemme lähes poikkeuksetta metsään. Retkeilemme useamman kerran kaudessa muihin luontokohteisiin, kuten Villa Elfvikiin, meren rantaan, Vasikkasaareen, ja OIttaalle. Syksyllä ja keväällä otamme usein myös ruoan mukaan ja vietämme rauhallista ulkoilmaelämää koko päivän.

Keväisin aloitamme viljelyn ikkunaudalta yrteillä ja herneenversoilla. Myöhemmin keväällä lapset saavat istuttaa oman siemenperunan meidän pienelle palstalle. Oman perunansa  saa nostaa sitten syksyllä. Viljelemme myös muita vihanneksia ja kasviksia joista valmistamme yhdessä lasten kanssa ruokaa. Vietämme myös syksyisin sadonkorjuujuhlia.

Koska valmistamme ruokamme itse meillä ei ole mahdollisuutta erikoisruokavalioihin. Käytämme pääasiassa kotimaisia raaka-aineita.

Päiväkodissa työskentelevät Metsämörriohjaajat,

Lähihoitaja  (vastaava) Ronja (Rotta) Muhonen

Lähihoitaja Sanna (Supikoira) Mattila

Lastenohjaaja Merike (Mustikka) Piirmann

Hoitopaikkatiedustelut : Ronja Muhonen puh: 050 9124402